Home | Alle verhalen
- Verhaal
Show some loof
Dit witte stronkje is puur goud in de keuken. Van 'witloofrolletjes met kaas en hesp' tot een verrassende tarte tatin. Deze kanjer kan het allemaal aan!
- Verhaal
PEPPES PASTA
Siciliaanse chef Peppe Giacomazza, bekend van restaurant La Botte, Peppe’s en Njam, ontwikkelde pastasoorten om duimen en vingers van af te likken! De pasta zoekt z’n weg door een bronzen mal – oftewel trafilata al bronzo – voor een lichte, ruwe textuur. Resultaat: pasta die één wordt met de saus. Heerlijk!
- Verhaal
Dag van het hart - 9 hartvriendelijke voedingsmiddelen
Het Van Eccelpoel hart klopt sneller voor gezonde voeding. 9 gezonde voedingsmiddelen verwennen jouw belangrijkste orgaan.
- Verhaal
Onze drumsticks: daar zit muziek in!
Bij Van Eccelpoel zijn we ervan overtuigd: In lekker eten zit muziek.
- Verhaal
Wist-je-datje
Wist je dat onze Visual Merchandiser Yannique ook de opleiding van Barista volgde?