Home | Alle verhalen
- Verhaal
Noccoliotta Bianca
Geluk in een potje en... 100% bio! Probeer zeker deze Nocciolata Bianca hazelnootpasta. Gemaakt met hazelnoten, melk en cacaoboter. Zalig lekker op de boterham, op een pannenkoek of bij vanilleijs.
- Verhaal
Van Eccelpoel maakt whisky
Dat onze versmarkt als vat vol ideeën fungeert, is algemeen geweten. Uit onze gedachtenstroom distilleerden we drie whisky's met éénzelfde basis. Maak kennis met de verschillende uitvoeringen in de drankenafdeling.
- Verhaal
5 redenen om zout van SAL DE IBIZA te proberen
Voor wie geen tijd heeft voor een retourtje Ibiza, stellen we graag een bijzondere zoutsoort voor.
- Verhaal
Nectarine
Niemand kan weerstaan aan een sappige nectarine! Bij de zoete geur wanen we ons instant op vakantie. Ook de goden hadden een boontje voor deze sappige vrucht. Lees hier waarom!
- Verhaal
Van Eccelpoel vanbinnen
Onze sfeer online opsnuiven? We nemen je met plezier op sleeptouw tijdens een virtuele tour!
- Verhaal
Bio... Logisch!
Bij Van Eccelpoel vinden we bio een logische keuze. Want wat goed is voor milieu, fauna en flora, kan toch enkel top zijn voor ons?Niet?
- Verhaal
Carpaccio - Verrukkelijk Verfrissend
Een van onze favorieten is dé Italiaanse klassieker bij uitstek: carpaccio.
- Verhaal
Spaghetti à la mama
"Wat eten we vandaag?" Als het van Samson & Gert én Van Eccelpoel afhangt: elke dag spaghetti! Maar wat is de herkomst van deze zaligheid?