Home | Alle verhalen
- Verhaal
PLADIJS
Pladijs, of schol voor onze Noorderburen, is verkozen tot vis van het jaar! Net op het juiste moment. Het platte visje is nu op z’n best. Ontdek ‘m in onze vistoog!
- Verhaal
Tarbot
We beginnen alvast te watertanden als er tarbot op de menukaart prijkt. Het is een graag geziene gast in menig horecazaken. Je kan dit veelzijdig visje ook makkelijk zelf klaarmaken! Door z’n weergaloze smaak heeft ‘ie niet veel nodig.
- Verhaal
Kempense geitenkaas Polle
In de idyllische netevallei ligt de Kasterleese geitenboerderij Polle verscholen. Ontdek de droom van Paul D’Haene en zijn vrouw Veerle.
- Verhaal
Du pain, du vin et ... le croissant
Een Franse lekkernij die je doet watertanden, dat moet de croissant zijn! Maar is deze botermalse heerlijkheid wel effectief van Franse makelij?