Home | Alle verhalen
- Verhaal
Hoe bak je zeetong Meunière?
Zeetong. Da’s de zomer op je bord. Bij deze vis denken we steevast aan flaneren langs de Noordzeekust. Van flaneren tot paneren – voorzie dit visje van een goed laagje bloem. Daarna bakken in bruisende boter... Et voilà - je waant je op de dijk!
- Verhaal
Ti-ta-tofunaar
Ti-Ta-Tofu watte? Vergroot je vocabulaire met tofu en seitan: twee hippe vleesvervangers.
- Verhaal
Benvenuto in famiglia!
Siciliaanse chef Peppe Giacomazza (bekend van La Botte, Peppe's en culinaire tv-zender Njam) schroeft Zuiderse gezelligheid in een potje. Ontdek zijn producten in onze versmarkt!
- Verhaal
KOMBUCHA - CHA
Een alternatief voor frisdrank? Staak je zoektocht! Wij hebben een opperst gezonde frisdrankvervanger: kombucha! Klinkt dat als een cha-cha in je oren? We leggen je graag uit waarom een glaasje kombucha een must-try is!
- Verhaal
Bio Sap van de Drie Wilgen
Maak kennis met Jan Sap, een sap(pig) man die fruitsap naar een hoger niveau tilt.