Home | Alle verhalen
- VerhaalKnallen met knolselderKnolselder is dé groente van het seizoen. Een veelzijdige rakker boordevol smaak. We geven je graag enkele tips hoe je deze grillige groente net snijdt. 
- VerhaalLekker van hier tot gimberGimber is een bijzonder lekker gemberconcentraat. Het is een boost voor zowel je immuunsysteem als smaakpapillen. Spice things up met een geutje Gimber in je glas! 
- VerhaalVan Eccelpoel maakt whiskyDat onze versmarkt als vat vol ideeën fungeert, is algemeen geweten. Uit onze gedachtenstroom distilleerden we drie whisky's met éénzelfde basis. Maak kennis met de verschillende uitvoeringen in de drankenafdeling. 
- VerhaalVan Eccelpoel vanbinnenOnze sfeer online opsnuiven? We nemen je met plezier op sleeptouw tijdens een virtuele tour! 
- VerhaalBio... Logisch!Bij Van Eccelpoel vinden we bio een logische keuze. Want wat goed is voor milieu, fauna en flora, kan toch enkel top zijn voor ons?Niet? 
 
 
 
 
