Home | Alle recepten
- Recept
Pastrami sandwich
Doet pastrami bij jou een belletje rinkelen in een New Yorkse deli? Dat komt omdat de pastrami die we vandaag kennen, daar waanzinnig populair is. Gelukkig maakte dit heerlijkheidje de oversteek naar onze versmarkt. Pastrami is gepekeld, gerookt rundvlees en een echte smaakbom.
- Recept
Zoete aardappeltjes in de oven
Met zoete aardappel of bataat doe je nooit kwaad. Ook wij zijn verlekkerd op deze populaire groente en sneden alvast yam(mie) schijfjes klaar!
- Recept
Easy Fish & Chips
Niets gezelliger dan een hap in een Engelse pub. Breng het pubgevoel naar je thuis en maak ’s homemade fish & chips! Want alles is beter met een gefrituurd korstje rond…
- Recept
DZJING
Dzjing is een 100% natuurlijk, biologisch drankje waarin gember, limoen en een subtiele kruidenmix de hoofdrol spelen. DZJING heeft een subtiele smaak. Perfect als smaakmaker in limonade, mocktails en verschillende gerechten.
- Recept
Scoor met Stryyk
Alcoholvrij aperitieven? Wij zijn fan! De producten van Stryyk zijn dan wel alcoholvrij, ze zitten bomvol smaak. We shaken graag een mocktail voor je op basis van Stryyk Not Vodka!
- Recept
De beste burger van de Lage Landen
Zijn je handen goed gewassen? Aan tafel dan! We presenteren je een vegetarische burger om 'mmm' tegen te zeggen.
- Recept
Verse Bresse-Kip
Poule de Bresse of Bressekip is, zoals de naam al verklapt, een kippenras afkomstig uit Bresse in Frankrijk. Deze kippen zijn niet alleen zeer mals en smaakvol. Met hun blauwe poten, helderwitte veren en een koraalrode kam vertegenwoordigen ze met stijl de nationale trots.
- Recept
Burger met Zoete Aardappel & Pindanootjes
Een burger met een zoete twist die bewijst dat vegetarisch meer dan lekker is. Naar een recept van de Vegetarische kookstudio, waar Van Eccelpoel werd ondergedompeld in de veggie & vegan keuken.