Home | Alle recepten
- Recept
Burrata met gepofte kerstomaatjes en basilicumolie
Het romige van burrata gecombineerd met een poffende smaakexplosie van Belgische kerstomaatjes. Afgewerkt met een frisse kruidenolie. Een heerlijke variant op de klassieke salade Caprese!
- Recept
Tomaatjes op de rooster gelegd
Groentjes op de grill? Daar zeggen wij geen 'neen' tegen! Deze gegrilde tomatenschotel is een echte winnaar bij een stukje vlees of vis.
- Recept
Broccolini
Broccolini of bimi is geen uit de kluiten gewassen broccoli. Het is het resultaat van een kruising tussen broccoli en Chinese kool. Bimi is makkelijk klaar te maken. Wij verwerkten het in een heerlijke salade met hummus!
- Recept
Mmmuhammara
Een dip die werkelijk alles heeft. Een lekkere smaak, smeuïge textuur en een pittige crunch! Geniet van het Oosten op je brood.
- Recept
Hummmus - de prinses & de kikkererwt
De kikkererwt: de perfecte match bij de millenialprinses. Breng kleur op je boterham met onze verschillende plantaardige smeersels. Ontdek ons assortiment: natuur, mango-curry, rode biet, linzen, tikka massala... Allemaal verkrijgbaar in onze veggietoog!
- Recept
Café Couture - Cold Brew
Verfris jezelf met verschillende smaakvolle cold brew iced teas van Café Couture! Geen suiker, additieven, bewaarmiddelen of E-nummers, wél boordevol smaak en verfrissing!
- Recept
Experimen(THEE)r
Soms moet je al eens water bij de wijn doen en, euh, thee bij de maaltijd. Theesommelier Ken Calander gaf Van Eccelpoel tips voor de beste theapairing.