Home | Alle recepten
- Recept
Burrata met gepofte kerstomaatjes en basilicumolie
Het romige van burrata gecombineerd met een poffende smaakexplosie van Belgische kerstomaatjes. Afgewerkt met een frisse kruidenolie. Een heerlijke variant op de klassieke salade Caprese!
- Recept
Easy flammkuchen
Heerlijk borrelen: daar hoort een verwarmend hapje bij! Mit der Flamm in de pijp: deze Flammkuchen tover je in no time op tafel.
- Recept
Mmmuhammara
Een dip die werkelijk alles heeft. Een lekkere smaak, smeuïge textuur en een pittige crunch! Geniet van het Oosten op je brood.
- Recept
Detoxsoep van de dag - Broccoli-Spinazie
Soms is 'er een soepje van maken' het beste wat je lichaam kan overkomen! Iets wat we zelf en voedingsconsulente Liesbeth Leysen zeker kunnen beamen.
- Recept
Kip met verbaasde blikken, zonder blozen
Verbaas met blik! Het perfect gegaarde kippetje maak je voortaan met bier klaar. Benodigheden: een blikje bier, een braadkip en een uurtje geduld.
- Recept
Gin’s out? No way, Gin’s okay!
Laten we even de critici bij de oren trekken die beweren dat gin verleden tijd is. No offense: de haters hebben het mis!
- Recept
De beste burger van de Lage Landen
Zijn je handen goed gewassen? Aan tafel dan! We presenteren je een vegetarische burger om 'mmm' tegen te zeggen.
- Recept
Burger met Zoete Aardappel & Pindanootjes
Een burger met een zoete twist die bewijst dat vegetarisch meer dan lekker is. Naar een recept van de Vegetarische kookstudio, waar Van Eccelpoel werd ondergedompeld in de veggie & vegan keuken.