Home | Alle recepten
- Recept
PALOMA
We hebben het hier niet over een 'duif' maar over een populaire, Mexicaanse cocktail! Straffe dorstlesser op basis van frisse pompelmoes en tequila. Ay caramba!
- Recept
Pastrami sandwich
Doet pastrami bij jou een belletje rinkelen in een New Yorkse deli? Dat komt omdat de pastrami die we vandaag kennen, daar waanzinnig populair is. Gelukkig maakte dit heerlijkheidje de oversteek naar onze versmarkt. Pastrami is gepekeld, gerookt rundvlees en een echte smaakbom.
- Recept
Remember gember
Gember brengt in zowel gerechten als gezondheid pit! Deze pittige vriend werkt tegen verschillende kwaaltjes. Door z'n vele antioxidanten geeft ie het lichaam een ware boost.
- Recept
Tips voor de lekkerste pannenkoek
Bij Van Eccelpoel durven we te variëren met pannenkoeken nostalgie. We onthullen drie tips voor de beste pannenkoeken op je bord.
- Recept
The world is your oyster
Kan goed zijn, maar hoe doen we deze veilig open? Ons keukenteam geeft enkele handige tips die wonden kunnen vermijden.
- Recept
GILI - Verrukkelijk vitaal
Gili combineert de pit van gember, frisse citrustoetsen en de fluweelzachte eigenschappen van honing. Het drankje is 100% natuurlijk en 0% foodwaste. Met Gili geniet je van zowel een heerlijke smaak als van verschillende gezondheidsvoordelen!
- Recept
HOT HONEY
Hé, ken je hot honey al? Vond z’n weg van Brazilië naar de Verenigde Staten... Daar werd het waanzinnig populair. Ook hier kunnen we geen genoeg krijgen van het goedje dat zoet en pittig prachtig combineert.
- Recept
Burger met Crunch
Stel je even voor: Een burger met een bite, heerlijk sappig en ò zo smakelijk... Het is Dé burger zoals alleen Van Eccelpoel die maakt. Ons geheim vind je in dit eenvoudige recept.
- Recept
Experimen(THEE)r
Soms moet je al eens water bij de wijn doen en, euh, thee bij de maaltijd. Theesommelier Ken Calander gaf Van Eccelpoel tips voor de beste theapairing.