Home | Alle recepten
- Recept
Burrata met gepofte kerstomaatjes en basilicumolie
Het romige van burrata gecombineerd met een poffende smaakexplosie van Belgische kerstomaatjes. Afgewerkt met een frisse kruidenolie. Een heerlijke variant op de klassieke salade Caprese!
- Recept
Lauw slaatje met nectarines
Verfrissend slaatje met een heerlijke combinatie van zoete en zoute smaken!
- Recept
The world is your oyster
Kan goed zijn, maar hoe doen we deze veilig open? Ons keukenteam geeft enkele handige tips die wonden kunnen vermijden.
- Recept
Aspergesalade met verjusdressing
Zin in deze koningin van het seizoen? Vanaf woensdag verwelkomen we lekkers van De Pleynhoeve! De asperges liggen te blinken in de koeling en we kunnen haast niet wachten om lekkere recepten op je af te vuren.
- Recept
Kip met verbaasde blikken, zonder blozen
Verbaas met blik! Het perfect gegaarde kippetje maak je voortaan met bier klaar. Benodigheden: een blikje bier, een braadkip en een uurtje geduld.
- Recept
Kempense traditie in een pannetje....
Een typisch Belgische klassieker serveren? We presenteren een Kempens vispannetje bedacht door Freddy.