Home | Alle recepten
- Recept
Pad thai
Deze easy peasy Thaise noedelschotel serveer je in een handomdraai! Traditioneel geserveerd met rijstnoedels, sojascheuten, lenteui, wortel en fijngehakte pindanootjes. Een smaakbommetje in minder dan een kwartiertje... Yes, stir!
- Recept
Aspergesalade met verjusdressing
Zin in deze koningin van het seizoen? Vanaf woensdag verwelkomen we lekkers van De Pleynhoeve! De asperges liggen te blinken in de koeling en we kunnen haast niet wachten om lekkere recepten op je af te vuren.
- Recept
Pittige kaasblokjes met clementinemarinade
Val je, tijdens de grillige herfst, als een blok voor de warmte van Zuiderse landen? Waan je in Portugal met Piri-Piri kaasblokjes!
- Recept
Rode poon met fijne groentjes en mosterdsaus
Rode poon is een visje dat op handen gedragen wordt. Ook door één van onze vaste klanten (Freddy). Hij wil graag z'n goede smaak met ons delen en doet dat met een gelukzalig visgerecht. Benieuwd naar zijn overheerlijke creatie?
- Recept
Experimen(THEE)r
Soms moet je al eens water bij de wijn doen en, euh, thee bij de maaltijd. Theesommelier Ken Calander gaf Van Eccelpoel tips voor de beste theapairing.
- Recept
Verse Bresse-Kip
Poule de Bresse of Bressekip is, zoals de naam al verklapt, een kippenras afkomstig uit Bresse in Frankrijk. Deze kippen zijn niet alleen zeer mals en smaakvol. Met hun blauwe poten, helderwitte veren en een koraalrode kam vertegenwoordigen ze met stijl de nationale trots.