Home | Alle recepten
- Recept
Camembert op de BBQ: om van te smelten!
Op zoek naar een overheerlijk aperitiefhapje waarmee je altijd scoort?
- Recept
Krokante kikkererwten met Kurkuma
Snacken, daar zijn we bij Van Eccelpoel fan van! Het is te zeggen: Een gezond snoepje kan er bij ons altijd in! Wat denk je van dit lekkere alternatief voor de goeie ouwe borrelnootjes?
- Recept
Pad thai
Deze easy peasy Thaise noedelschotel serveer je in een handomdraai! Traditioneel geserveerd met rijstnoedels, sojascheuten, lenteui, wortel en fijngehakte pindanootjes. Een smaakbommetje in minder dan een kwartiertje... Yes, stir!
- Recept
Kip met verbaasde blikken, zonder blozen
Verbaas met blik! Het perfect gegaarde kippetje maak je voortaan met bier klaar. Benodigheden: een blikje bier, een braadkip en een uurtje geduld.
- Recept
A sweet French Connection
Een gezellige verwarmer tijdens koude herfst- en winterdagen. King of Cocktails Manuel Wouters deelde met Van Eccelpoel zijn French Connection.
- Recept
Verse Bresse-Kip
Poule de Bresse of Bressekip is, zoals de naam al verklapt, een kippenras afkomstig uit Bresse in Frankrijk. Deze kippen zijn niet alleen zeer mals en smaakvol. Met hun blauwe poten, helderwitte veren en een koraalrode kam vertegenwoordigen ze met stijl de nationale trots.