Home | Alle recepten
- Recept
Burrata met gepofte kerstomaatjes en basilicumolie
Het romige van burrata gecombineerd met een poffende smaakexplosie van Belgische kerstomaatjes. Afgewerkt met een frisse kruidenolie. Een heerlijke variant op de klassieke salade Caprese!
- Recept
Gepocheerde eieren
Gepocheerde eieren. Ster van de brunch. Geweldig lekker en voor sommigen ook geweldig moeilijk. Probeer de truc met plasticfolie en serveer in no time een smaakvol ei – perfect gepocheerd!
- Recept
Bliss Balls - Snack met ballen
Keep on rolling: Alle ingrediënten in je keukenmachine, goed mixen en balletjes rollen. That's all voor bliss balls!
- Recept
Hello Nacho
Breng Mexico naar het terras met deze loaded chili nacho’s! Bij nacho’s geldt: more is more. Een verfijnde presentatie hoeft absoluut niet. Messy is the way to go.
- Recept
De beste burger van de Lage Landen
Zijn je handen goed gewassen? Aan tafel dan! We presenteren je een vegetarische burger om 'mmm' tegen te zeggen.
- Recept
Burger met Zoete Aardappel & Pindanootjes
Een burger met een zoete twist die bewijst dat vegetarisch meer dan lekker is. Naar een recept van de Vegetarische kookstudio, waar Van Eccelpoel werd ondergedompeld in de veggie & vegan keuken.