Home | Alle recepten
- Recept
Kroonjuweel van de BBQ
Met een lamskroontje doe je ons altijd watertanden. We vinden het namelijk ‘de kroon op het werk’, of beter gezegd: BBQ. Met dit smaakvolle stukje vlees gaan we steeds secuur te werk. Onze beenhouwer schotelt je graag een mals stukje lamsrack voor, ontvliest én schoongemaakt.
- Recept
Zoveel te doen met pompoen
Halloween mag dan wel gepasseerd zijn, het is nog niet game-over voor de pompoen! Die grill je toch lekker in de oven? Zo maak je krokante pompoenfrietjes.
- Recept
Gazpacho van komkommer, erwtjes en munt
Gazpacho: een verfrissend soepje. De Spanjaarden maken 'm traditioneel met tomaat. Wij fabriceren 'm met groene groentjes van bij ons. Denk aan komkommer, erwtjes en munt!
- Recept
HOT HONEY
Hé, ken je hot honey al? Vond z’n weg van Brazilië naar de Verenigde Staten... Daar werd het waanzinnig populair. Ook hier kunnen we geen genoeg krijgen van het goedje dat zoet en pittig prachtig combineert.
- Recept
Gin’s out? No way, Gin’s okay!
Laten we even de critici bij de oren trekken die beweren dat gin verleden tijd is. No offense: de haters hebben het mis!
- Recept
Rode poon met fijne groentjes en mosterdsaus
Rode poon is een visje dat op handen gedragen wordt. Ook door één van onze vaste klanten (Freddy). Hij wil graag z'n goede smaak met ons delen en doet dat met een gelukzalig visgerecht. Benieuwd naar zijn overheerlijke creatie?
- Recept
Experimen(THEE)r
Soms moet je al eens water bij de wijn doen en, euh, thee bij de maaltijd. Theesommelier Ken Calander gaf Van Eccelpoel tips voor de beste theapairing.