Home | Alle recepten
- Recept
Gepocheerde eieren
Gepocheerde eieren. Ster van de brunch. Geweldig lekker en voor sommigen ook geweldig moeilijk. Probeer de truc met plasticfolie en serveer in no time een smaakvol ei – perfect gepocheerd!
- Recept
Cocktail: Lazy Red Cheeks
Een heerlijke after-dinner cocktail van eigen bodem die je ongetwijfeld doet blozen. Zo lekker is 'tie!
- Recept
Kaasfondue - Cheesy Love
Een steelpannetje gevuld met cheesy goodness. Oh boy, bestaat er iets beters? (oh ja, misschien dat bijhorende glaasje wijn!)
- Recept
Kip met verbaasde blikken, zonder blozen
Verbaas met blik! Het perfect gegaarde kippetje maak je voortaan met bier klaar. Benodigheden: een blikje bier, een braadkip en een uurtje geduld.
- Recept
Que si? que no! - Kefir
Recepten met Kefir vind je hier. Hint: de ochtendstond heeft Kefir in de mond!
- Recept
Verse Bresse-Kip
Poule de Bresse of Bressekip is, zoals de naam al verklapt, een kippenras afkomstig uit Bresse in Frankrijk. Deze kippen zijn niet alleen zeer mals en smaakvol. Met hun blauwe poten, helderwitte veren en een koraalrode kam vertegenwoordigen ze met stijl de nationale trots.