Home | Alle verhalen
- Verhaal
Hoe bak je zeetong Meunière?
Zeetong. Da’s de zomer op je bord. Bij deze vis denken we steevast aan flaneren langs de Noordzeekust. Van flaneren tot paneren – voorzie dit visje van een goed laagje bloem. Daarna bakken in bruisende boter... Et voilà - je waant je op de dijk!
- Verhaal
Lifjalla - Water uit een Ijslands Walhalla
Zeg niet zomaar 'een watertje' tegen dit IJslandse smeltwater! Lifjalla is al zeven keer bekroond met drie sterren op de Superior Taste Awards.
- Verhaal
Tarbot
We beginnen alvast te watertanden als er tarbot op de menukaart prijkt. Het is een graag geziene gast in menig horecazaken. Je kan dit veelzijdig visje ook makkelijk zelf klaarmaken! Door z’n weergaloze smaak heeft ‘ie niet veel nodig.
- Verhaal
Granny's Spoon
Pure, eenvoudige ingrediënten transformeren tot een waanzinnig lekker dessert. De Meringue Glacée van oma groeide uit tot publiekslieveling. Oma’s recept in een handomdraai op tafel getoverd – lekker makkelijk.
- Verhaal
Happy to C me?
Snak je naar alles wat gezond smaakt?. Gezondheidskampioen bij uitstek is vitamine C. Maak kennis met deze vitale vitamine!
- Verhaal
PLADIJS
Pladijs, of schol voor onze Noorderburen, is verkozen tot vis van het jaar! Net op het juiste moment. Het platte visje is nu op z’n best. Ontdek ‘m in onze vistoog!
- Verhaal
Dag van het hart - 9 hartvriendelijke voedingsmiddelen
Het Van Eccelpoel hart klopt sneller voor gezonde voeding. 9 gezonde voedingsmiddelen verwennen jouw belangrijkste orgaan.