Home | Alle verhalen
- Verhaal
Jasmijnrijst
Het witte goud uit het noorden van Thailand: jasmijnrijst. Deze rijstsoort dankt z’n naam aan het kenmerkende, zoete aroma van de sticky korrels. Een must bij een pittige curry!
- Verhaal
Clementine vs Mandarine
In de battle ring: clementines en mandarijnen. Hoe goed ken jij deze kandidaten?
- Verhaal
Alle kleuren curry
Fris, pittig, kruidig, verrassend, … allemaal synoniemen voor de Thaise keuken. Met curry als constante. Zowel de rode, gele als groene variant geven kleur aan het bord. Wat geeft het net z’n specifieke kleur? Met welke ingrediënten serveer je deze currysoorten?
- Verhaal
gerijpt rundvlees
De beenhouwers zijn bijzonder trots op de rijpingskast. Een schatkamer waar stukken rundvlees van verschillende soorten rijpen tot de perfectie. Gerijpt vlees is karaktervol van smaak en zacht van structuur. Dé perfecte hoofdrolspeler van jouw bord.
- Verhaal
Ti-ta-tofunaar
Ti-Ta-Tofu watte? Vergroot je vocabulaire met tofu en seitan: twee hippe vleesvervangers.