Home | Alle verhalen
- Verhaal
Het witte (geschilde) goud
De familie Van Olmen is al generaties lang het kloppende hart achter De Pleynhoeve. De Noorderwijkse familie is bezield door het witte goud. “Tijdens het seizoen staan er élke dag asperges op het menu!” Deze asperges van om de hoek zijn ook geschild te verkrijgen.
- Verhaal
Minhota
Op zoek naar een bijzonder stuk vlees? Onze beenhouwers raden een ware parel aan: gerijpte Minhota. Minhota rundvlees komt uit het Noorden van Portugal. De gespierde dieren trokken eeuwen karren voort. Nu staat het vooral bekend om de gemarmerde textuur en weergaloze smaak.
- Verhaal
Do the Hasselback
Of de Hasselback lijkt op de Hucklebuck? Je vraagt het je misschien af maar, we kunnen het je vertellen, de techniek is net even anders!
- Verhaal
Sushi
Vanaf woensdag tot en met zaterdag gaat de sushi aan het rollen. Geniet van kraakverse sushi, met de hand gemaakt!
- Verhaal
Sushi(storie)
Sushi, een rolletje plezier. Krijg je nu al een hongerke? Als voorproevertje vertellen we je alles over het ontstaan van deze éénhaps lekkernij. Wat we al kunnen verklappen: Sushi, da's Japans voor yummy!
- Verhaal
BelRoy’s Bijou – Premium spirits en gebottelde cocktails
Throwback naar 13 april: Ben Belmans,“The Godfather van de Belgische cocktailscene”, brengt BelRoy's naar Van Eccelpoel.