Home | Alle verhalen
- Verhaal
Varkenshaasje
Voor een sappig stuk varkensvlees zijn we steeds te vinden! Klassieker bij uitstek is het varkenshaasje. Een mager, mals stuk uit de rug van het varken.
- Verhaal
Welk brood serveer ik bij een kaaschotel?
Een kaasplank helemaal af maken? Daar hoort brood bij! Net als bij kaas, komt brood voor in alle vormen en maten.
- Verhaal
Cider: een verfrissend aperitief!
Op zoek naar een verrassend, bruisend aperitief? Waarom geen glaasje cider aanbieden? Ontdek bubbelende pareltjes van Roger Groult. Deze artisanale ciders komen uit ciderparadijs Normandië en zijn absoluut de moeite waard.
- Verhaal
Goudmerk varken
Goudmerk varkensvlees is afkomstig van een veredelde varkenssoort. De varkens leven in een stressvrije omgeving met voldoende rust. Dat resulteert in smakelijk, sappig vlees.