Home | Alle verhalen
- Verhaal
Mortadella
‘n Italiaanse borrel? Daar hoort zeker Mortadella bij! De Italianen verorberen een kleine 20 000 ton per jaar van deze uit de kluiten gewassen varkensworst. In plakjes, blokjes, op een pizza of in de pasta... Deze veelzijdige topper geeft menig gerecht dat tikkeltje meer!
- Verhaal
4 soorten steak en waar komen ze vandaan?
Van Eccelpoel laat je zeker niet in de steek! Onze beenhouwers vertellen je meer over de afkomst van verschillende soorten steak.
- Verhaal
Solid as a Roque...fort!
Roquefort is een gouwe ouwe op de kaasplank. De bekende blauwschimmelkaas kent z’n liefhebbers en tegenstanders. Over dit kaasje valt alvast veel te vertellen. Sit back en scroll gerust verder!
- Verhaal
BelRoy’s Bijou – Premium spirits en gebottelde cocktails
Throwback naar 13 april: Ben Belmans,“The Godfather van de Belgische cocktailscene”, brengt BelRoy's naar Van Eccelpoel.