Home | Alle verhalen
- Verhaal
Belgisch Wagyurunds
Het Hof Van Ossel is één van de parels uit het Pajottenland. Op de omringende weilanden grazen Wagyu-runderen – gemoedelijk en zonder stress. 100% raszuiver én Belgisch. Ontdek ‘de kaviaar onder het rund’ in onze vleestoog.
- Verhaal
Burni
3 vrienden. Een reis naar Mexico. En een smaakvol idee als souvenir. Lars, Jordi en Michael spendeerden uren in de keuken voor het perfecte recept voor iets bijzonder origneels. Namelijk: een hot sauce voor je koffie.
- Verhaal
SWET
Zacht, explosief, warm, scherp, vurig... Allemaal eigenschappen van verschillende soorten hot sauce. Het Brusselse SWET wil komaf maken met de smaakpapillen-verschroeiende mythes die rond deze bijzondere smaakmakers hangen. SWET maakt lokale, vegan hot sauces voor iedere (potentiële) liefhebber! De basis van deze flesjes? Pepers van eigen kweek.
- Verhaal
Think Tomato
Julie van Think Tomato maakte van lekkere, pure tomatensaus serveren haar levensmissie. Belgische tomaatjes sudderen extra lang. Alleen zo verkrijg je een heerlijk aroma! Beschouw dit potje als jouw belangrijkste kitchenhack...
- Verhaal
Bio Sap van de Drie Wilgen
Maak kennis met Jan Sap, een sap(pig) man die fruitsap naar een hoger niveau tilt.
- Verhaal
BelRoy’s Bijou – Premium spirits en gebottelde cocktails
Throwback naar 13 april: Ben Belmans,“The Godfather van de Belgische cocktailscene”, brengt BelRoy's naar Van Eccelpoel.
- Verhaal
Straffe verhalen...
Zeventig jaar geleden legde de gepassioneerde Leontine Pelsmakers de grondbeginselen van Van Eccelpoel. Ze was een vrouw die eruit sprong, door haar persoonlijkheid en haar activiteit. Heinde en verre raakte ze bekend, maar ken je ook haar bijzonderheden?