Home | Alle verhalen
- Verhaal
PLADIJS
Pladijs, of schol voor onze Noorderburen, is nu op z'n best. Ontdek ‘m in onze vistoog!
- Verhaal
Tarbot
We beginnen alvast te watertanden als er tarbot op de menukaart prijkt. Het is een graag geziene gast in menig horecazaken. Je kan dit veelzijdig visje ook makkelijk zelf klaarmaken! Door z’n weergaloze smaak heeft ‘ie niet veel nodig.
- Verhaal
Rubia Gallega
Rubia Gallega is één van de nieuwste buitenlandse rundersoorten die we rechtstreeks invoeren. Dit Spaanse ras leeft stressvrij in weilanden nabij Santiago de Compostella. Een lokale veekoopman kiest de beste stukken voor ons uit! De Spaanse stukken vlees rijpen minstens drie weken in onze rijpingskast...
- Verhaal
The look of love
Look brengt altijd wat meer liefde in een gerecht. Helaas bezorgt het kruid je ook een slechte adem. Look hiervoor laten? Alsjeblieft niet. Op drie manieren raak je die knoflooklucht snel kwijt.