Home | Alle verhalen
- Verhaal
Hoe bak je zeetong Meunière?
Zeetong. Da’s de zomer op je bord. Bij deze vis denken we steevast aan flaneren langs de Noordzeekust. Van flaneren tot paneren – voorzie dit visje van een goed laagje bloem. Daarna bakken in bruisende boter... Et voilà - je waant je op de dijk!
- Verhaal
Tarbot
We beginnen alvast te watertanden als er tarbot op de menukaart prijkt. Het is een graag geziene gast in menig horecazaken. Je kan dit veelzijdig visje ook makkelijk zelf klaarmaken! Door z’n weergaloze smaak heeft ‘ie niet veel nodig.
- Verhaal
PLADIJS
Pladijs, of schol voor onze Noorderburen, is verkozen tot vis van het jaar! Net op het juiste moment. Het platte visje is nu op z’n best. Ontdek ‘m in onze vistoog!
- Verhaal
Poulet Noir? Mais oui!
De Zwartpootkip is een Franse Schone. Een stijlvol kippetje getypeerd door een elegant, pikzwart verenkleed en poten. Dit smaakvol stukje gevogelte scharrelt rond tussen de Charentes en de Loire. Door het Label Rouge ben je zeker dat deze Poulet Noir uitstekend werd gepamperd!
- Verhaal
Hoe serveer ik de beste kaasschotel?
Portie gezelligheid serveren? Volg onze tips en creëer de perfecte kaasplank.