Home | Alle verhalen
- VerhaalChampagne en oesters: een luxueus paarWord jij zenuwachtig bij het vooruitzicht om oesters of een champagnefles te openen? Vrees niet langer, Van Eccelpoel schiet je ter hulp! 
- VerhaalLekkers bij het GrillenGeen barbecue zonder een uitgebreide selectie vlees, vis of groente... Alhoewel, een goed glaasje wijn erbij fungeert altijd als de spreekwoordelijke kers op de taart. Ons wijnteam zet je alvast op weg naar de juiste keuze. 
- VerhaalGin à la Van EccelpoelWe zijn bijzonder trots op ons nieuwe, straffe drankje. Een Belgian London Dry Gin op smaak gebracht met bijna twintig botanicals. Deze klassebak bevat eigenlijk alles wat we van een goede gin verwachten: florale, aardse tonen met een frisse toets. En een oogstrelend etiket... 
- VerhaalWijntips voor beginnersWijn drinken kunnen we allemaal. Maar voor wijn kiezen, zetten de meesten van ons een stapje terug. Onze sommelier Koen Michiels zit al meer dan een kwart eeuw in het vak. Hij geeft je graag enkele tips om de perfecte fles wijn te kiezen. 
- VerhaalBorgoluce: familiedomein met kwaliteitsmicrobe in de genenHoren kaas, charcuterie en prosecco niet bij de beste dingen in het leven? Wij zijn hier alvast van overtuigd! Sterker nog, we vonden alle ingrediënten op één magnifieke terrein. 
- VerhaalVan Eccelpoel UndergroundOnze sommeliers verwelkomen je altijd met open armen en advies. Lees het verhaal van onze wijnploeg en open er indien gewenst een flesje bij. 
 
 
 
 
 
