Home | Alle verhalen
- VerhaalLekkers bij het GrillenGeen barbecue zonder een uitgebreide selectie vlees, vis of groente... Alhoewel, een goed glaasje wijn erbij fungeert altijd als de spreekwoordelijke kers op de taart. Ons wijnteam zet je alvast op weg naar de juiste keuze. 
- VerhaalDe radijs: een koddige knol!In deze periode van het jaar floreert de radijs. Een pittig knolletje bomvol karakter. 
- VerhaalSay Vegan cheese!Laat je de kaas niet van je boterham eten. Daar is 't toch veel te lekker voor? Ook de vegan variant! 
- VerhaalWijntips voor beginnersWijn drinken kunnen we allemaal. Maar voor wijn kiezen, zetten de meesten van ons een stapje terug. Onze sommelier Koen Michiels zit al meer dan een kwart eeuw in het vak. Hij geeft je graag enkele tips om de perfecte fles wijn te kiezen. 
- VerhaalBorgoluce: familiedomein met kwaliteitsmicrobe in de genenHoren kaas, charcuterie en prosecco niet bij de beste dingen in het leven? Wij zijn hier alvast van overtuigd! Sterker nog, we vonden alle ingrediënten op één magnifieke terrein. 
- VerhaalVan Eccelpoel UndergroundOnze sommeliers verwelkomen je altijd met open armen en advies. Lees het verhaal van onze wijnploeg en open er indien gewenst een flesje bij. 
 
 
 
 
 
