Home | Alle verhalen
- VerhaalChipolataEen opgerold worstje, al dan niet rustend op een stokje. De ster van zowel klassieke bereidingen, als van de BBQ! 
- VerhaalTomahawk West-Vlaams RoodShowbeest om ‘u’ tegen te zeggen... Onze beenhouwers voorzien een indrukwekkend stuk vlees met uitstraling. De Tomahawk is een ribeye met een langer been. Grill het low en slow voor de perfect serve! 
- VerhaalRook & roll van Het VishuisSiegfried Schön is het vuur achter de rookovens van Het Vishuis. De voormalige kok had altijd al een voorliefde voor vis én smaken. Hij begon hobbymatig met het roken van vis in zijn garage. Zijn passie mondde uit tot wat Het Vishuis vandaag is: een moderne visrokerij waar ambacht, liefde voor het product en een onnoemelijke kwaliteit centraal staan. 
- VerhaalDat potje is gebakken...Op ieder potje past een deksel. Of beter gezegd: In ieder potje past een lekker gerecht! Vooral Karine's creaties doen ons versteld staan... 
- VerhaalRecla - Gedroogde HamWaan jezelf in de Italiaanse bergen: kom onze sublieme, gedroogde ham ontdekken! 
 
 
