Home | Alle verhalen
- Verhaal
Wild
Genieten tijdens het seizoen van de smaak! Onze beenhouwers gaan op jacht naar de beste stukken.
- Verhaal
Mayo & Ketchup met een twist
Nieuw in ons assortiment: Gin Mayo en Ginchup. Twee Nederlandse klassiekers op smaak gebracht met Bobby's Gin. Die geeft een verrassende kick. Oorspronkelijk werd de mayo ontwikkeld voor mosselen. Maar deze kanjers zijn enorm veelzijdig. Bovendien zijn ze voor ons onmisbaar bij de BBQ.
- Verhaal
Sun's out? Grill's out!
Laat vanaf nu geen steak meer vallen. Volg deze 4 tips voor the perfect serve.
- Verhaal
Sushi - altijd een fris idee!
Hoe lang kan je sushi bewaren? Omdat directe verorbering niet altijd mogelijk/de bedoeling is, delen we hier enkele tips!
- Verhaal
Onze drumsticks: daar zit muziek in!
Bij Van Eccelpoel zijn we ervan overtuigd: In lekker eten zit muziek.
- Verhaal
Hoe serveer ik de beste kaasschotel?
Portie gezelligheid serveren? Volg onze tips en creëer de perfecte kaasplank.