Home | Alle verhalen
- Verhaal
Vacherin Mont d'or - Kaas om op te lepelen
Koudere ochtenden vragen om warme kazen! De Zwitserse Vacherin Mont d'or bijvoorbeeld.
- Verhaal
Tarbot
We beginnen alvast te watertanden als er tarbot op de menukaart prijkt. Het is een graag geziene gast in menig horecazaken. Je kan dit veelzijdig visje ook makkelijk zelf klaarmaken! Door z’n weergaloze smaak heeft ‘ie niet veel nodig.
- Verhaal
Van Eccelpoel maakt whisky
Dat onze versmarkt als vat vol ideeën fungeert, is algemeen geweten. Uit onze gedachtenstroom distilleerden we drie whisky's met éénzelfde basis. Maak kennis met de verschillende uitvoeringen in de drankenafdeling.
- Verhaal
Dolle dumpling
Heb je al eens een gyoza geprobeerd? Deze dumpling is een Japanse borrelhap. Traditioneel gevuld met kip, vis, groente of varkensvlees! Je kan deze kanjer vinden in onze visafdeling.
- Verhaal
Poulet Noir? Mais oui!
De Zwartpootkip is een Franse Schone. Een stijlvol kippetje getypeerd door een elegant, pikzwart verenkleed en poten. Dit smaakvol stukje gevogelte scharrelt rond tussen de Charentes en de Loire. Door het Label Rouge ben je zeker dat deze Poulet Noir uitstekend werd gepamperd!
- Verhaal
Hartig smeren met Allos
Een lekker alternatief voor de klassieke bo met choco? Wij hebben het gevonden! Smeer smakelijk en gezond met Allos groentespread. Wij namen alvast de proef op de som. Verdict: Allo(s), da’s lekker!
- Verhaal
Oh ja, sojasaus!
Een verrassende smaakmaker uit her verre Oosten is sojasaus! Met het begin van het nieuwe Chinese jaar, zetten we dit smaakbommetje graag in de kijker.