Home | Alle verhalen
- Verhaal
Hoe bak je zeetong Meunière?
Zeetong. Da’s de zomer op je bord. Bij deze vis denken we steevast aan flaneren langs de Noordzeekust. Van flaneren tot paneren – voorzie dit visje van een goed laagje bloem. Daarna bakken in bruisende boter... Et voilà - je waant je op de dijk!
- Verhaal
We are the champignons
Wijzer worden in champignonsoorten? Ontdek verschillende soorten aan de hand van onze champignonwijzer!
- Verhaal
Gestoofde peertjes
Herfst? Da’s volgens ons gezellig kokerellen. Steek je tijd eens in stoofpeertjes!
- Verhaal
Carpaccio - Verrukkelijk Verfrissend
Een van onze favorieten is dé Italiaanse klassieker bij uitstek: carpaccio.
- Verhaal
Jonagold Vanlangenaker: Een superster van Limburgse bodem!
Vanlangenaker teelt fruit van hoogstaand niveau. Hierbij ontbreekt de Jonagold niet! Benieuwd naar zijn verhaal?
- Verhaal
Geuze: een goedlachse zuurpruim!
Een warme lentedag beklinken met een friszure Geuze. Als dat niet leven als God in Frankrijk is… Of als bierliefhebber in ons Belgenland.