Home | Alle verhalen
- Verhaal
Viva veggie – El Sympatico aan tafel
Vriendelijk en aardig... Vegetarische producten winnen onze sympathie! Ontdek een greep uit ons plantaardig assortiment.
- Verhaal
RACLETTE-PRET
Wat serveer je bij raclette? Wij leggen het uit van naaldje tot kaasdraadje. Het Zwitserse gerecht doet menig harten sneller slaan. Klaar voor een portie kaaslava? Scroll dan snel verder.
- Verhaal
Tarbot
We beginnen alvast te watertanden als er tarbot op de menukaart prijkt. Het is een graag geziene gast in menig horecazaken. Je kan dit veelzijdig visje ook makkelijk zelf klaarmaken! Door z’n weergaloze smaak heeft ‘ie niet veel nodig.
- Verhaal
Ti-ta-tofunaar
Ti-Ta-Tofu watte? Vergroot je vocabulaire met tofu en seitan: twee hippe vleesvervangers.
- Verhaal
Rook & roll van Het Vishuis
Siegfried Schön is het vuur achter de rookovens van Het Vishuis. De voormalige kok had altijd al een voorliefde voor vis én smaken. Hij begon hobbymatig met het roken van vis in zijn garage. Zijn passie mondde uit tot wat Het Vishuis vandaag is: een moderne visrokerij waar ambacht, liefde voor het product en een onnoemelijke kwaliteit centraal staan.
- Verhaal
Say Vegan cheese!
Laat je de kaas niet van je boterham eten. Daar is 't toch veel te lekker voor? Ook de vegan variant!
- Verhaal
Terug naar school - Checklist
Maak je eerste schooldag compleet met de Van Eccelpoel - back to school - checklist!