Home | Alle verhalen
- Verhaal
Mortadella
‘n Italiaanse borrel? Daar hoort zeker Mortadella bij! De Italianen verorberen een kleine 20 000 ton per jaar van deze uit de kluiten gewassen varkensworst. In plakjes, blokjes, op een pizza of in de pasta... Deze veelzijdige topper geeft menig gerecht dat tikkeltje meer!
- Verhaal
5 redenen om zout van SAL DE IBIZA te proberen
Voor wie geen tijd heeft voor een retourtje Ibiza, stellen we graag een bijzondere zoutsoort voor.
- Verhaal
Geniet met maatjes!
We kunnen weer een tijdje genieten van een licht zilt, romig visje. Heerlijk zo of in combinatie met een zuur appeltje of zeekraal!
- Verhaal
Dag van het hart - 9 hartvriendelijke voedingsmiddelen
Het Van Eccelpoel hart klopt sneller voor gezonde voeding. 9 gezonde voedingsmiddelen verwennen jouw belangrijkste orgaan.
- Verhaal
Carpaccio - Verrukkelijk Verfrissend
Een van onze favorieten is dé Italiaanse klassieker bij uitstek: carpaccio.
- Verhaal
Spaghetti à la mama
"Wat eten we vandaag?" Als het van Samson & Gert én Van Eccelpoel afhangt: elke dag spaghetti! Maar wat is de herkomst van deze zaligheid?