Home | Alle verhalen
- Verhaal
VENKEL
Deze frisse verschijning kan je van top tot teen verwerken in een gerecht. Met een anijsachtige knol, prachtig groen loof en geneeskrachtige zaden, heb je in deze groente een veelzijdige vriend gevonden!
- Verhaal
Mayo & Ketchup met een twist
Nieuw in ons assortiment: Gin Mayo en Ginchup. Twee Nederlandse klassiekers op smaak gebracht met Bobby's Gin. Die geeft een verrassende kick. Oorspronkelijk werd de mayo ontwikkeld voor mosselen. Maar deze kanjers zijn enorm veelzijdig. Bovendien zijn ze voor ons onmisbaar bij de BBQ.
- Verhaal
Lekker van hier tot gimber
Gimber is een bijzonder lekker gemberconcentraat. Het is een boost voor zowel je immuunsysteem als smaakpapillen. Spice things up met een geutje Gimber in je glas!
- Verhaal
Ti-ta-tofunaar
Ti-Ta-Tofu watte? Vergroot je vocabulaire met tofu en seitan: twee hippe vleesvervangers.
- Verhaal
Van welk fruit kan je pit en schil eten?
Schilt er iets? Is het schillen en ontpitten van fruit voor je (kom)kommer en kwel. Lees dit artikel. Wij (s)pitten voor je uit welk fruit je met huid en haar mag verslinden.
- Verhaal
Geuze: een goedlachse zuurpruim!
Een warme lentedag beklinken met een friszure Geuze. Als dat niet leven als God in Frankrijk is… Of als bierliefhebber in ons Belgenland.