Home | Alle verhalen
- Verhaal
RACLETTE-PRET
Wat serveer je bij raclette? Wij leggen het uit van naaldje tot kaasdraadje. Het Zwitserse gerecht doet menig harten sneller slaan. Klaar voor een portie kaaslava? Scroll dan snel verder.
- Verhaal
Lactosevrije kazen
Kaas. Een goddelijke creatie. Maar niet iedereen kan ervan genieten. Soms is het de oorzaak van menig toiletbezoek en krampen. Goed nieuws – ook lactosevrije kazen maken deel uit van ons assortiment.
- Verhaal
PEPPES PASTA
Siciliaanse chef Peppe Giacomazza, bekend van restaurant La Botte, Peppe’s en Njam, ontwikkelde pastasoorten om duimen en vingers van af te likken! De pasta zoekt z’n weg door een bronzen mal – oftewel trafilata al bronzo – voor een lichte, ruwe textuur. Resultaat: pasta die één wordt met de saus. Heerlijk!
- Verhaal
Flower Power
Ontdek onze bloemenmuur aan de inkom. Iedere dag zijn er verse snijbloemen, boeketten en droogboeketten verkrijgbaar. Klaar voor dat streepje kleur in huis?
- Verhaal
Domaine Lafage & Van Eccelpoel
Een verhaal over wijn, liefde, vriendschap en barbecue. En hoe je dit viertal combineert.
- Verhaal
Kekt ne ker hier - Daiquiri
Vroeger gedronken door zeelui in een zware drinkpul, nu nipt iedereen van een fancy glas!
- Verhaal
Spaghetti à la mama
"Wat eten we vandaag?" Als het van Samson & Gert én Van Eccelpoel afhangt: elke dag spaghetti! Maar wat is de herkomst van deze zaligheid?