Home | Alle verhalen
- Verhaal
Aardbeien: ster van het seizoen
Royaal van smaak. Blozend met een groene kroon... Aardbeien worden niet voor niets 'zomerkoninkjes' genoemd!
- Verhaal
Tap je eigen pindakaas
Bij Van Eccelpoel zijn we trots op onze pindakaasmachine. Dankzij dit sterk staaltje vernuft kan je jouw eigen pindakaas aftappen.
- Verhaal
Alle kleuren curry
Fris, pittig, kruidig, verrassend, … allemaal synoniemen voor de Thaise keuken. Met curry als constante. Zowel de rode, gele als groene variant geven kleur aan het bord. Wat geeft het net z’n specifieke kleur? Met welke ingrediënten serveer je deze currysoorten?
- Verhaal
5 redenen om zout van SAL DE IBIZA te proberen
Voor wie geen tijd heeft voor een retourtje Ibiza, stellen we graag een bijzondere zoutsoort voor.
- Verhaal
Rook & roll van Het Vishuis
Siegfried Schön is het vuur achter de rookovens van Het Vishuis. De voormalige kok had altijd al een voorliefde voor vis én smaken. Hij begon hobbymatig met het roken van vis in zijn garage. Zijn passie mondde uit tot wat Het Vishuis vandaag is: een moderne visrokerij waar ambacht, liefde voor het product en een onnoemelijke kwaliteit centraal staan.
- Verhaal
Oh oh… Solatio - Give me that wine
Onze sommelier, Koen Michiels, assembleert Solatio zelf met een vaste Franse wijnboer. Klaar voor een coup de foudre?