Home | Alle verhalen
- VerhaalSelia & Scob“In a world of soda, be kombucha” - het credo van Lowieze Lenaerts. Een bio-ingenieur met een boon voor kombucha. 
- VerhaalKombucha - Bron van smaakEen fris, alcoholvrij drankje? Staak je zoektocht! Probeer eens een glaasje kombucha van BRON. Deze Antwerpse Kombucha-brouwerij creëert culinaire bubbels om 'u' tegen te zeggen. Een must-try voor iedere foodie! We tappen de kombucha vers af. Zo blijft de smaak en kwaliteit optimaal. 
- Verhaalgerijpt rundvleesDe beenhouwers zijn bijzonder trots op de rijpingskast. Een schatkamer waar stukken rundvlees van verschillende soorten rijpen tot de perfectie. Gerijpt vlees is karaktervol van smaak en zacht van structuur. Dé perfecte hoofdrolspeler van jouw bord. 
- VerhaalKOMBUCHA - CHAEen alternatief voor frisdrank? Staak je zoektocht! Wij hebben een opperst gezonde frisdrankvervanger: kombucha! Klinkt dat als een cha-cha in je oren? We leggen je graag uit waarom een glaasje kombucha een must-try is! 
- VerhaalShop Design Awards 2020 - PMG MediaMet veel trots namen wij de Shopdesign Award - categorie Supermarket in ontvangst. Deze prijs werd uitgereikt door de Professional Media Group, uitgever van professionele magazines in verschillende niches. 
- VerhaalOh oh… Solatio - Give me that wineOnze sommelier, Koen Michiels, assembleert Solatio zelf met een vaste Franse wijnboer. Klaar voor een coup de foudre? 
 
 
 
 
 
