Home | Alle verhalen
- VerhaalEen in een meljoenYou're one in a melon, dat is algemeen geweten. Maar weet jij ook wanneer een meloen rijp is? 
- VerhaalSelia & Scob“In a world of soda, be kombucha” - het credo van Lowieze Lenaerts. Een bio-ingenieur met een boon voor kombucha. 
- VerhaalKombucha - Bron van smaakEen fris, alcoholvrij drankje? Staak je zoektocht! Probeer eens een glaasje kombucha van BRON. Deze Antwerpse Kombucha-brouwerij creëert culinaire bubbels om 'u' tegen te zeggen. Een must-try voor iedere foodie! We tappen de kombucha vers af. Zo blijft de smaak en kwaliteit optimaal. 
- VerhaalVan Eccelpoel maakt whiskyDat onze versmarkt als vat vol ideeën fungeert, is algemeen geweten. Uit onze gedachtenstroom distilleerden we drie whisky's met éénzelfde basis. Maak kennis met de verschillende uitvoeringen in de drankenafdeling. 
- VerhaalMeloenWat doet die komkommer in de ondertitel? Meloen en komkommer behoren tot dezelfde familie. Meloen is dus eigenlijk een groente. 
- VerhaalVan Eccelpoel vanbinnenOnze sfeer online opsnuiven? We nemen je met plezier op sleeptouw tijdens een virtuele tour! 
- VerhaalKOMBUCHA - CHAEen alternatief voor frisdrank? Staak je zoektocht! Wij hebben een opperst gezonde frisdrankvervanger: kombucha! Klinkt dat als een cha-cha in je oren? We leggen je graag uit waarom een glaasje kombucha een must-try is! 
- VerhaalShop Design Awards 2020 - PMG MediaMet veel trots namen wij de Shopdesign Award - categorie Supermarket in ontvangst. Deze prijs werd uitgereikt door de Professional Media Group, uitgever van professionele magazines in verschillende niches. 
- VerhaalBio... Logisch!Bij Van Eccelpoel vinden we bio een logische keuze. Want wat goed is voor milieu, fauna en flora, kan toch enkel top zijn voor ons?Niet? 
 
 
 
 
 
 
 
