Home | Alle verhalen
- Verhaal
Vlees bakken - Zo heb je de perfecte steak in de vingers
Bak vlees aan de hand van... je hand!
- Verhaal
Belgisch Wagyurunds
Het Hof Van Ossel is één van de parels uit het Pajottenland. Op de omringende weilanden grazen Wagyu-runderen – gemoedelijk en zonder stress. 100% raszuiver én Belgisch. Ontdek ‘de kaviaar onder het rund’ in onze vleestoog.
- Verhaal
Varkenshaasje
Voor een sappig stuk varkensvlees zijn we steeds te vinden! Klassieker bij uitstek is het varkenshaasje. Een mager, mals stuk uit de rug van het varken.
- Verhaal
Think Tomato
Julie van Think Tomato maakte van lekkere, pure tomatensaus serveren haar levensmissie. Belgische tomaatjes sudderen extra lang. Alleen zo verkrijg je een heerlijk aroma! Beschouw dit potje als jouw belangrijkste kitchenhack...
- Verhaal
3 cruciale tips voor de perfecte borrelplank
Borrelt er een 'goestingske' voor een tapasavond naar boven? Wij vertellen je hoe je de perfecte plank samenstelt!
- Verhaal
Lekker van ons melk met zuiver zuivel
Als tussendoortje of ontbijt? Zuivel kan altijd. Ontdek onze unieke, wereldse zuivelproducten...