Home | Alle verhalen
- Verhaal
Vlees bakken - Zo heb je de perfecte steak in de vingers
Bak vlees aan de hand van... je hand!
- Verhaal
Belgisch Wagyurunds
Het Hof Van Ossel is één van de parels uit het Pajottenland. Op de omringende weilanden grazen Wagyu-runderen – gemoedelijk en zonder stress. 100% raszuiver én Belgisch. Ontdek ‘de kaviaar onder het rund’ in onze vleestoog.
- Verhaal
Proef 't seizoen
Het perenseizoen is begonnen. Deze fruitsoort linken we direct aan de speelplaats. Een smaakvol tussendoortje dat op z’n best is in september-oktober. Ontdek onze verschillende soorten en smaakcombinaties!
- Verhaal
Konijn
Konijn is de stoofpot van de bomma al lang ontgroeid. Pas op – bij Van Eccelpoel waarderen we onze klassiekers. Maar met konijn tover je nog veel meer uit je hoed. Het malse stukje vlees heeft namelijk heel wat te bieden.
- Verhaal
De radijs: een koddige knol!
In deze periode van het jaar floreert de radijs. Een pittig knolletje bomvol karakter.
- Verhaal
Hartig smeren met Allos
Een lekker alternatief voor de klassieke bo met choco? Wij hebben het gevonden! Smeer smakelijk en gezond met Allos groentespread. Wij namen alvast de proef op de som. Verdict: Allo(s), da’s lekker!
- Verhaal
Carpaccio - Verrukkelijk Verfrissend
Een van onze favorieten is dé Italiaanse klassieker bij uitstek: carpaccio.