Home | Alle verhalen
- Verhaal
Champagne en oesters: een luxueus paar
Word jij zenuwachtig bij het vooruitzicht om oesters of een champagnefles te openen? Vrees niet langer, Van Eccelpoel schiet je ter hulp!
- Verhaal
Lekkers bij het Grillen
Geen barbecue zonder een uitgebreide selectie vlees, vis of groente... Alhoewel, een goed glaasje wijn erbij fungeert altijd als de spreekwoordelijke kers op de taart. Ons wijnteam zet je alvast op weg naar de juiste keuze.
- Verhaal
Butterrub
Hé, ken je onze rubs van Cape Herb & Spice al? Deze smaakmakers geven je stuk vlees extra dramagehalte. Qua smaak dan. Roer 'm eens onder boter. Zalig lekker op een groot braadstuk of simpelweg op je broodje.
- Verhaal
Mayo & Ketchup met een twist
Nieuw in ons assortiment: Gin Mayo en Ginchup. Twee Nederlandse klassiekers op smaak gebracht met Bobby's Gin. Die geeft een verrassende kick. Oorspronkelijk werd de mayo ontwikkeld voor mosselen. Maar deze kanjers zijn enorm veelzijdig. Bovendien zijn ze voor ons onmisbaar bij de BBQ.
- Verhaal
Konijn
Konijn is de stoofpot van de bomma al lang ontgroeid. Pas op – bij Van Eccelpoel waarderen we onze klassiekers. Maar met konijn tover je nog veel meer uit je hoed. Het malse stukje vlees heeft namelijk heel wat te bieden.
- Verhaal
Een feest van smaak
Samen met Europees en Belgisch kampioen BBQ Smaakmakers bundelden we verrassende recepten, bijzondere dranken én stylingtips. Alle ingrediënten voor een gastronomisch avontuur met familie en vrienden.
- Verhaal
Straffe verhalen...
Zeventig jaar geleden legde de gepassioneerde Leontine Pelsmakers de grondbeginselen van Van Eccelpoel. Ze was een vrouw die eruit sprong, door haar persoonlijkheid en haar activiteit. Heinde en verre raakte ze bekend, maar ken je ook haar bijzonderheden?