Home | Alle verhalen
- VerhaalPLADIJSPladijs, of schol voor onze Noorderburen, is nu op z'n best. Ontdek ‘m in onze vistoog! 
- VerhaalRACLETTE-PRETWat serveer je bij raclette? Wij leggen het uit van naaldje tot kaasdraadje. Het Zwitserse gerecht doet menig harten sneller slaan. Klaar voor een portie kaaslava? Scroll dan snel verder. 
- VerhaalSelia & Scob“In a world of soda, be kombucha” - het credo van Lowieze Lenaerts. Een bio-ingenieur met een boon voor kombucha. 
- VerhaalTarbotWe beginnen alvast te watertanden als er tarbot op de menukaart prijkt. Het is een graag geziene gast in menig horecazaken. Je kan dit veelzijdig visje ook makkelijk zelf klaarmaken! Door z’n weergaloze smaak heeft ‘ie niet veel nodig. 
- VerhaalKOMBUCHA - CHAEen alternatief voor frisdrank? Staak je zoektocht! Wij hebben een opperst gezonde frisdrankvervanger: kombucha! Klinkt dat als een cha-cha in je oren? We leggen je graag uit waarom een glaasje kombucha een must-try is! 
 
 
 
