Home | Alle verhalen
- Verhaal
Vind de perfecte (to)match
Zoveel tomaten om te kiezen, maar heb je geen clou van hun kwaliteiten? Laat onze tomaten zich aan je voorstellen. Je vindt gegarandeerd wat je zoekt.
- Verhaal
Het witte (geschilde) goud
De familie Van Olmen is al generaties lang het kloppende hart achter De Pleynhoeve. De Noorderwijkse familie is bezield door het witte goud. “Tijdens het seizoen staan er élke dag asperges op het menu!” Deze asperges van om de hoek zijn ook geschild te verkrijgen.
- Verhaal
Selia & Scob
“In a world of soda, be kombucha” - het credo van Lowieze Lenaerts. Een bio-ingenieur met een boon voor kombucha.
- Verhaal
Eten op’t ritme van de natuur
Groenten en fruit – die eten we het liefst naargelang het seizoen en van eigen bodem. Moeder Natuur bepaalt ons bordje en dat heeft tal van voordelen.
- Verhaal
Noccoliotta Bianca
Geluk in een potje en... 100% bio! Probeer zeker deze Nocciolata Bianca hazelnootpasta. Gemaakt met hazelnoten, melk en cacaoboter. Zalig lekker op de boterham, op een pannenkoek of bij vanilleijs.
- Verhaal
Du pain, du vin et ... le croissant
Een Franse lekkernij die je doet watertanden, dat moet de croissant zijn! Maar is deze botermalse heerlijkheid wel effectief van Franse makelij?