Home | Alle verhalen
- Verhaal
Cross Roast: een boon voor Speciality koffie
Cross Roast is het project van Tom Helsen & Isabelle Van Echelpoel. Cross Roast verzorgt koffie van boon tot kopje. Met veel plezier branden en serveren ze koffie in hartje Antwerpen. Ze voorzien trouwens alles om zelf een lekkere mok te serveren. Machinerie of cursus, geen enkel probleem voor het koppel. Ze staan je graag bij met goede raad. Bovendien kan je Cross Roast koffie ook bij Van Eccelpoel terugvinden!
- Verhaal
Vacherin Mont d'or - Kaas om op te lepelen
Koudere ochtenden vragen om warme kazen! De Zwitserse Vacherin Mont d'or bijvoorbeeld.
- Verhaal
Mortadella
‘n Italiaanse borrel? Daar hoort zeker Mortadella bij! De Italianen verorberen een kleine 20 000 ton per jaar van deze uit de kluiten gewassen varkensworst. In plakjes, blokjes, op een pizza of in de pasta... Deze veelzijdige topper geeft menig gerecht dat tikkeltje meer!
- Verhaal
Struise Brouwers
In het schooltje van de Struise Brouwers is er voor brave bieren geen plaats. Ontdek hun specialiteit van de dag: speciaalbieren vol power, gebrouwen op een ecovriendelijke manier.
- Verhaal
Solid as a Roque...fort!
Roquefort is een gouwe ouwe op de kaasplank. De bekende blauwschimmelkaas kent z’n liefhebbers en tegenstanders. Over dit kaasje valt alvast veel te vertellen. Sit back en scroll gerust verder!