Home | Alle verhalen
- VerhaalShow some loofDit witte stronkje is puur goud in de keuken. Van 'witloofrolletjes met kaas en hesp' tot een verrassende tarte tatin. Deze kanjer kan het allemaal aan! 
- VerhaalJasmijnrijstHet witte goud uit het noorden van Thailand: jasmijnrijst. Deze rijstsoort dankt z’n naam aan het kenmerkende, zoete aroma van de sticky korrels. Een must bij een pittige curry! 
- VerhaalChampagne en oesters: een luxueus paarWord jij zenuwachtig bij het vooruitzicht om oesters of een champagnefles te openen? Vrees niet langer, Van Eccelpoel schiet je ter hulp! 
- VerhaalAlle kleuren curryFris, pittig, kruidig, verrassend, … allemaal synoniemen voor de Thaise keuken. Met curry als constante. Zowel de rode, gele als groene variant geven kleur aan het bord. Wat geeft het net z’n specifieke kleur? Met welke ingrediënten serveer je deze currysoorten? 
 
 
 
 
