Home | Alle recepten
- Recept
Gravad Lax: Zweudse zalm
Gravad Lax: gegarandeerd de Scandinavische publieksfavoriet van de avond.
- Recept
Watermeloensalade met feta en fijne kruiden
Watermeloen gepimpt met feta en balsamico creme... Loopt het water je al in de mond?
- Recept
Gepocheerde eieren
Gepocheerde eieren. Ster van de brunch. Geweldig lekker en voor sommigen ook geweldig moeilijk. Probeer de truc met plasticfolie en serveer in no time een smaakvol ei – perfect gepocheerd!
- Recept
Griekse yoghurt met ovengebakken appeltjes
Grauwe dagen overleven doe je met dit hartverwarmende ontbijt of tussendoortje!
- Recept
DZJING
Dzjing is een 100% natuurlijk, biologisch drankje waarin gember, limoen en een subtiele kruidenmix de hoofdrol spelen. DZJING heeft een subtiele smaak. Perfect als smaakmaker in limonade, mocktails en verschillende gerechten.
- Recept
BBQ time: Let's get fruity
Een verrassend dessertje toveren op de bbq? Wij hebben alvast een toppertje achter de hand!
- Recept
Avocado gevuld met 'n eitje
Een ei gecombineerd met avocado: da's gewoon het perfecte huwelijk!
- Recept
Hoe kook je de perfecte pasta?
Maak een pastagerecht helemaal af met de juiste pasta! Want niet enkel de saus maakt het gerecht, ook de pasta zelf.
- Recept
Rode poon met fijne groentjes en mosterdsaus
Rode poon is een visje dat op handen gedragen wordt. Ook door één van onze vaste klanten (Freddy). Hij wil graag z'n goede smaak met ons delen en doet dat met een gelukzalig visgerecht. Benieuwd naar zijn overheerlijke creatie?