Home | Alle recepten
- Recept
Salade Niçoise
Dé koningin der salades: Salade Niçoise. Vernoemd naar de elegante stad Nice. Hoofdrolspelers zijn traditioneel gezien salade (ah, ja), verse tonijn en kakelverse eitjes.
- Recept
Marvelous Mimosa
Brunchcocktail bij uitstek: de Mimosa. Bijzonder makkelijk te maken én smaken. Met twee ingrediënten tover je dit feestelijke drankje zo in het glas.
- Recept
Lauw slaatje met nectarines
Verfrissend slaatje met een heerlijke combinatie van zoete en zoute smaken!
- Recept
Griekse yoghurt met ovengebakken appeltjes
Grauwe dagen overleven doe je met dit hartverwarmende ontbijt of tussendoortje!
- Recept
Pittige quinoasalade met gebraden kip en sinaasappel
De middag op z'n best met deze heerlijk gezonde salade.
- Recept
Burger met Crunch
Stel je even voor: Een burger met een bite, heerlijk sappig en ò zo smakelijk... Het is Dé burger zoals alleen Van Eccelpoel die maakt. Ons geheim vind je in dit eenvoudige recept.
- Recept
Gin’s out? No way, Gin’s okay!
Laten we even de critici bij de oren trekken die beweren dat gin verleden tijd is. No offense: de haters hebben het mis!
- Recept
De beste burger van de Lage Landen
Zijn je handen goed gewassen? Aan tafel dan! We presenteren je een vegetarische burger om 'mmm' tegen te zeggen.
- Recept
Verse Bresse-Kip
Poule de Bresse of Bressekip is, zoals de naam al verklapt, een kippenras afkomstig uit Bresse in Frankrijk. Deze kippen zijn niet alleen zeer mals en smaakvol. Met hun blauwe poten, helderwitte veren en een koraalrode kam vertegenwoordigen ze met stijl de nationale trots.
- Recept
Burger met Zoete Aardappel & Pindanootjes
Een burger met een zoete twist die bewijst dat vegetarisch meer dan lekker is. Naar een recept van de Vegetarische kookstudio, waar Van Eccelpoel werd ondergedompeld in de veggie & vegan keuken.