Home | Alle recepten
- Recept
Hartige en zoete croissants
Vul 's een croissant. Als we een voorzet mogen geven, kies voor temperamentvol Italiaans of Belgisch zoet.
- Recept
Gepocheerde eieren
Gepocheerde eieren. Ster van de brunch. Geweldig lekker en voor sommigen ook geweldig moeilijk. Probeer de truc met plasticfolie en serveer in no time een smaakvol ei – perfect gepocheerd!
- Recept
Dampende soep met Pompoen & Bloemkool
Raadpleeg dit recept voor een heerlijke mix van pompoen en bloemkool. Raak verwarmd door de combinatie van zoet en romig, want orange is the new delicacy!
- Recept
BBQ time: Let's get fruity
Een verrassend dessertje toveren op de bbq? Wij hebben alvast een toppertje achter de hand!
- Recept
Spinnekop-soep
Dit gerecht is pas geslaagd als er iets in de soep loopt. Durf jij de controle los te laten?
- Recept
Het perfecte spekkaasje
Krokant vanbuiten, heerlijk smeuïg binnenin! Wij kregen van Kempense Geitenkaas Polle hét geheim van een lekker gebakken spekkaasje.
- Recept
Kip met verbaasde blikken, zonder blozen
Verbaas met blik! Het perfect gegaarde kippetje maak je voortaan met bier klaar. Benodigheden: een blikje bier, een braadkip en een uurtje geduld.
- Recept
Pittige kaasblokjes met clementinemarinade
Val je, tijdens de grillige herfst, als een blok voor de warmte van Zuiderse landen? Waan je in Portugal met Piri-Piri kaasblokjes!
- Recept
Que si? que no! - Kefir
Recepten met Kefir vind je hier. Hint: de ochtendstond heeft Kefir in de mond!
- Recept
A sweet French Connection
Een gezellige verwarmer tijdens koude herfst- en winterdagen. King of Cocktails Manuel Wouters deelde met Van Eccelpoel zijn French Connection.