Home | Alle verhalen
- Verhaal
Goddelijk lams
Bij Van Eccelpoel zijn we fan van lamsvlees. Maar het ene lam is het andere niet. Ga je voor een kruidige köfte of een old fashioned lamsbout?
- Verhaal
Sushi - altijd een fris idee!
Hoe lang kan je sushi bewaren? Omdat directe verorbering niet altijd mogelijk/de bedoeling is, delen we hier enkele tips!
- Verhaal
FLOOM- Granola & Muesli
FLOOM – da's food en bloom samengevoegd. Julie Seutin, oprichtster van Floom, haalt de inner ochtendmens in je naar boven. Met haar homemade healthy granola’s en variatie aan muesli start je bomvol energie aan je dag.
- Verhaal
Oh ja, sojasaus!
Een verrassende smaakmaker uit her verre Oosten is sojasaus! Met het begin van het nieuwe Chinese jaar, zetten we dit smaakbommetje graag in de kijker.
- Verhaal
Keukenterm van de dag: Monteren
Monteren: als je dacht dat dit enkel met fotografie en film te maken heeft, heb je het grondig mis!