Home | Alle verhalen
- Verhaal
Konishi – vijftien generaties vakmanschap
Konishi is één van de oudste sakébrouwerijen die Japan rijk is. Ondertussen staat de vijftiende generatie aan de brouwketels. In de jaren tachtig krijgt deze brouwerij een Belgisch kantje. Ze importeren vanaf dan Belgische speciaalbieren.
- Verhaal
BOTAN DISTILLERY
Alcoholvrij saai? Niet als het aan Botan Distillery ligt. Deze distilleerderij bottelt pareltjes die het glas sieren. Zonder alcohol.
- Verhaal
Cross Roast: een boon voor Speciality koffie
Cross Roast is het project van Tom Helsen & Isabelle Van Echelpoel. Cross Roast verzorgt koffie van boon tot kopje. Met veel plezier branden en serveren ze koffie in hartje Antwerpen. Ze voorzien trouwens alles om zelf een lekkere mok te serveren. Machinerie of cursus, geen enkel probleem voor het koppel. Ze staan je graag bij met goede raad. Bovendien kan je Cross Roast koffie ook bij Van Eccelpoel terugvinden!
- Verhaal
Rook & roll van Het Vishuis
Siegfried Schön is het vuur achter de rookovens van Het Vishuis. De voormalige kok had altijd al een voorliefde voor vis én smaken. Hij begon hobbymatig met het roken van vis in zijn garage. Zijn passie mondde uit tot wat Het Vishuis vandaag is: een moderne visrokerij waar ambacht, liefde voor het product en een onnoemelijke kwaliteit centraal staan.
- Verhaal
Oh oh… Solatio - Give me that wine
Onze sommelier, Koen Michiels, assembleert Solatio zelf met een vaste Franse wijnboer. Klaar voor een coup de foudre?
- Verhaal
Kekt ne ker hier - Daiquiri
Vroeger gedronken door zeelui in een zware drinkpul, nu nipt iedereen van een fancy glas!