Home | Alle verhalen
- Verhaal
Een coupe de foudre
Kris Adriaensen heeft het leukste beroep ter wereld. Hij maakt én serveert ambachtelijk hoeveijs. Als deze gepassioneerde ijscoman spreekt over zijn stiel, fonkelen zijn ogen. “Hét geheim van lekker ijs? De liefde...”
- Verhaal
Selia & Scob
“In a world of soda, be kombucha” - het credo van Lowieze Lenaerts. Een bio-ingenieur met een boon voor kombucha.
- Verhaal
Kombucha - Bron van smaak
Een fris, alcoholvrij drankje? Staak je zoektocht! Probeer eens een glaasje kombucha van BRON. Deze Antwerpse Kombucha-brouwerij creëert culinaire bubbels om 'u' tegen te zeggen. Een must-try voor iedere foodie! We tappen de kombucha vers af. Zo blijft de smaak en kwaliteit optimaal.
- Verhaal
KOMBUCHA - CHA
Een alternatief voor frisdrank? Staak je zoektocht! Wij hebben een opperst gezonde frisdrankvervanger: kombucha! Klinkt dat als een cha-cha in je oren? We leggen je graag uit waarom een glaasje kombucha een must-try is!
- Verhaal
Struise Brouwers
In het schooltje van de Struise Brouwers is er voor brave bieren geen plaats. Ontdek hun specialiteit van de dag: speciaalbieren vol power, gebrouwen op een ecovriendelijke manier.
- Verhaal
Bonenkruid: Zuiderse pit voor je plat
Tijdens deze grijze dagen, hopen we toch stiekem dat Zuiderse temperaturen ook tot ons Belgenlandje raken!