Home | Alle verhalen
- Verhaal
VENKEL
Deze frisse verschijning kan je van top tot teen verwerken in een gerecht. Met een anijsachtige knol, prachtig groen loof en geneeskrachtige zaden, heb je in deze groente een veelzijdige vriend gevonden!
- Verhaal
BOTAN DISTILLERY
Alcoholvrij saai? Niet als het aan Botan Distillery ligt. Deze distilleerderij bottelt pareltjes die het glas sieren. Zonder alcohol.
- Verhaal
Aardpeer
Aardpeer is een gezapige knol met een lichtzoete, nootachtige en aardse smaak. Onbekend maakt heus niet onbemind. In de soep, puree of stoofpot: deze gezonde rakker geeft ze allemaal een fluweelzachte toets.
- Verhaal
Belgisch Wagyurunds
Het Hof Van Ossel is één van de parels uit het Pajottenland. Op de omringende weilanden grazen Wagyu-runderen – gemoedelijk en zonder stress. 100% raszuiver én Belgisch. Ontdek ‘de kaviaar onder het rund’ in onze vleestoog.
- Verhaal
Konijn
Konijn is de stoofpot van de bomma al lang ontgroeid. Pas op – bij Van Eccelpoel waarderen we onze klassiekers. Maar met konijn tover je nog veel meer uit je hoed. Het malse stukje vlees heeft namelijk heel wat te bieden.
- Verhaal
Songbird
Experimentheer met Songbird Tea! De Songbird Tea Company zoekt de beste thee wereldwijd. In 2019 brachten ze hun eerste assortiment uit: de Afrikaanse theecollectie.
- Verhaal
Sushi(storie)
Sushi, een rolletje plezier. Krijg je nu al een hongerke? Als voorproevertje vertellen we je alles over het ontstaan van deze éénhaps lekkernij. Wat we al kunnen verklappen: Sushi, da's Japans voor yummy!
- Verhaal
Geuze: een goedlachse zuurpruim!
Een warme lentedag beklinken met een friszure Geuze. Als dat niet leven als God in Frankrijk is… Of als bierliefhebber in ons Belgenland.